Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian K M@rek K@@@ (1777 niezalogowanych)
10 Postów
ilo na
(ilcia)
Wiking
4altee napisał:
Witam.

tak samo
www.mojanorwegia.pl/u/arwena1975_k_arwena1975-48924
..
forshiggles.wordpress.com/tag/anthony-edwards/

Pozwolę sobie wtrącić, że jednak to nie wygląda "tak samo".
Awatar arweny1975 ma służyć jako awatar - zdjęcie jest jedno, nie pokazuje "buźki" więc czego się tu czepiać - takich awatarów pełno w sieci.
Jeśli chodzi natomiast o pierwszy przykład... cóż - mnie nic do tego, bo przyjemnie nawet było popatrzeć na fajne młode ciało ... tylko nie jestem pewna, czy właścicielka tego ciała nie miałaby nic przeciwko wykorzystywaniu go przez osoby trzecie właśnie w taki sposób.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
ilcia jak ktoś wrzuca swoje zdjęcie do neta, bez praw autorskich albo bez zaznaczenia tego , to wydaje mi się, że nie dużo można zrobić, nei jestem pewna, ale tak mi się wydaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Gabriel to dla Ciebie kimkolwiek jesteś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
4altee napisał:

Bardzo mądra postawa .
Najlepiej zamilczeć , aniżeli pisać głupoty ...!

Tak trzymaj ...
---
A jeżeli już masz jakąś potrzebę produkowania się , to obierz sobie jakiś bardziej pożyteczniejszą tematyką .
---
Może masz jakąś pracę z kwaterunkiem dla Takiego Typa jak JA ..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Jakie to ma znaczenie,czy fotki beda autora czy z netu. Przeciez kazdy moze wrzucic do google i sprawdzic, jezeli jest zainteresowany. Moze ta osoba lubi sluchac peanow na swoja czesc, wiedzac, ze wyglada kiepsko wrzuca zastepcze i jest jej dobrze. Dawkins mowl, ze "mozg ludzi jest podatny na urojenia" Moze to jakas forma terapii? Natomiast krzywdy nikomu tym nie robi - no moze poza osobnikami ktorzy rozpisujac sie nad jej uroda, po wykryciu naduzycia czuja sie oszukani.
Trzeba sobie zdac sprawe, ze wiekszosc fakeow to fotki pieknych kobiet, a tych wsrod forumowiczek jest niewiele.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Zastanawiające w jakim celu to robią. Może niech się sami/e wypowiedzą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
a dla mnie zastanawiajace co kogo to obchodzi...widze ze autor tego pytania nie ma co robić albo chce byc w kregu zainteresowania człowieku zajmij się czyms i nie zasmiecaj forum głupotami...weż napisz do Kripo o tej wiarygodności zdjęc... może na Nobla staniesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
ja natomiast jestem z autorem!
mysle,ze brzydkei swinie powinny miec zakzane uzywania zdjec tych fajoskich fok, np: 2 lata paki za uzycie nie swojego zdjęcia : )
Jest ok, jesli ktos sie wygłupia z nieswoim zdjeciem, ale równie brzydkim....
ale zeby czyjes cycki promowac, majac własne dwie małe krosty, to juz obraza : )
Swoja drogą fajna ta ruska blać : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marcemil napisał:
ilcia jak ktoś wrzuca swoje zdjęcie do neta, bez praw autorskich albo bez zaznaczenia tego , to wydaje mi się, że nie dużo można zrobić, nei jestem pewna, ale tak mi się wydaje marcemil a twój awatar?
...chyba nie Ty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Taki Ktos napisał:
ja natomiast jestem z autorem!
mysle,ze brzydkei swinie powinny miec zakzane uzywania zdjec tych fajoskich fok, np: 2 lata paki za uzycie nie swojego zdjęcia : )
Jest ok, jesli ktos sie wygłupia z nieswoim zdjeciem, ale równie brzydkim....
ale zeby czyjes cycki promowac, majac własne dwie małe krosty, to juz obraza : )
Swoja drogą fajna ta ruska blać : )

Zastanawiam sie, czy dac sobie do mojego profilu forumowego zdjecie mojej wlasnej facjaty, czy moze pozostawic jednak ksiazki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok